środa, 22 września 2010

Dania z drobiu


Kurczak koronacyjny


Ragout z czerwonym winem i pieczarkami zapiekane pod ciastem francuskim


Puszyste placki z kurczaka i rzodkiewki


Kurczak w sosie migdałowym


Kurczak po seczuańsku


Kurczak zapiekany w cieście z porem i pieczarkami


Szaszłyki z kurczakiem, ananasem i papryką


Kurczak w kokosowej panierce


Kurczak w sosie z granatów


Frykas z kurczaka z groszkiem i pieczarkami


Roladki ze szpinakiem i mozzarellą


Kurczak tikka masala


Roladki z kurczaka po śródziemnomorsku


Polędwiczki z kurczaka w sosie cytrynowym


Stroganow z kurczakiem i porem


Roladki z kurczaka z jajkiem i groszkowym puree


Filet w orzechowej panierce z czekoladowym sosem


Roladki z camembertem i orzechami włoskimi


Udko w jogurtowej marynacie z sosem jabłkowo- śliwkowym


Filet z kurczaka w krakersach


Quesadillas z kurczakiem


Roladki z oscypkiem i żurawiną


Udka w sosie węgierkowym


Tajski kurczak z mleczkiem kokosowym i zieloną pastą curry


Medaliony z kurczaka w sosie koperkowym


Paczuszki z kurczaka z szynką, serem i zieloną pastą curry


Misa warzyw z sezamowo- miodowym kurczakiem


Kurczak marynowany w herbacie z mandarynkami i liczi


Kurczak w sosie musztardowo-koperkowym


Kurczak w cieście francuskim


Potrawka z kurczaka z ajvarem i ogórkami


De volaille z serkiem topionym i natką pietruszki


Medaliony z kurczaka w sosie pieczarkowym


Kotlet z serem, słonecznikiem i żurawiną



Paprykarz z kurczaka


Medaliony z kurczaka z ananasem i żurawiną


Pierś z kurczaka z pieczarkami w chrupiącej panierce


Placek po zbójnicku


Udka z kurczaka w miodowo- musztardowej glazurze


Kasza z udkiem w sosie pieczeniowym
Krokiety z kurczakiem

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz